Hírek

NEMZETKÖZI HÉT 2017. március 26-31.

Az Edutus Főiskola 2017. március 26-31. között immáron 22. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Hét programját, melyre idén Belgiumból, Franciaországból, Szlovákiából, Görögországból, Romániából, Szlovéniából, Dániából, Törökországból, Lengyelországból, Csehországból és idén először Kínából érkeznek hallgatók és vendégoktatók, hogy részt vegyenek a programsorozaton.

A kurzuskínálat széles, felölel több tématerületet a turizmus-vendéglátás, a nemzetközi gazdálkodás, a marketing valamint a gazdálkodás és menedzsment képzési köréből, mely teljes mértékben integrálódik az Edutus Főiskola képzésébe.

Az idei rendezvényen több mint 120 hallgató vesz részt, megközelítőleg fele-fele arányban külföldi és Edutus-os diákok.

 

A Nemzetközi Hét programjai az Edutus Főiskolán a képzés részét képezik. A többi szakon a kurzusokat választható tárgyként hirdetjük meg, amiért az 5 napos képzés zárásakor esedékes vizsga sikeres teljesítése esetén kreditpontot kapnak. A képzés ideje alatt a szakmai programon kívül számos turisztikai-kulturális eseményt szervezünk.

 

A Nemzetközi Hét oktatási és kulturális tevékenységeiben való részvételük során diákjaink személyes tapasztalatok alapján élhetik meg a nemzetköziesítést, lehetőséget biztosítva számukra ezzel, hogy nyelvi, szakmai és interkulturális kompetenciáikat fejlesztve a későbbiekben további nemzetközi programok aktív résztvevői lehessenek.