Hírek

I. Animáció tábor

2016. augusztus 15-17. között került megrendezésre az I. Animáció tábor a Kökényes tanyán, Szászberek Alsón, ahol értelmi fogyatékos gyerekeknek tartottunk animációs foglalkozást. A Duna Aszfalt és az Edutus Főiskola támogatásának köszönhetően 15 gyermeknek tudtuk felejthetetlenné tenni ezt a 3 napot, akik a Kecskeméti EGYMI és Gyermekotthonba járnak. A programok között szerepelt lovas kocsikázás, íjászat, lovaglás, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, arcfestés, sütögetés, táncolás, foci és egyéb játékos foglalkozás.

A programok lebonyolításában a Kökényesi tanya tulajdonosai és az Edutus Főiskola Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzésben résztvevő két hallgatója és oktatójuk vett részt.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, visszajelzéseik alapján jövőre is szeretnének ebbe a táborba jönni, így bízunk benne, hogy meg tudjuk szervezni számukra, támogatástól és létszámtól függően akár több turnusban is.

Köszönjük a Duna Aszfalt, a Kökényes tanya és az Edutus Főiskola támogatását a tábor létrejöttében a pedagógusoknak pedig a gyerekek toborzását és felügyeletét!

További cikk ITT olvasható.